jueves, 21 de abril de 2016

Sant Jordi 2016







Bé, després de dos mesos d’absència ja és hora que us expliqui alguna cosa. No cal que us digui que no és casualitat que ho faci ara, quan falten dos dies per Sant Jordi. Per anar ràpid, distribuiré el contingut en tres apartats: passat, present i futur.

            -Passat: és a dir, la novel·la El futur esperant.  Com que la meva segona novel·la encara no s’ha publicat, aquest Sant Jordi la meva activitat serà menor que la de l’any passat i sobretot gràcies a que dos bons amics m’han convidat a assistir a les activitats que organitzen.
Divendres dia 22 a les 12 del migdia seré a la Biblioteca d’Argentona, des d’on el magazín ‘A mig matí’ de Ràdio Argentona emetrà un programa especial (que començarà a les 10h) en motiu de la diada de Sant Jordi.  http://argentona.cat/ARXIUS/Festes_Cultura/sant_jordi/Diptic_Sant_Jordi.pdf
Dissabte dia 23, dia de Sant Jordi, la llibreria Jojos (Via Júlia, 48) de Nou Barris (Barcelona) m’ha convidat a signar llibres de 17 a 18h de la tarda.  https://www.facebook.com/events/864577150354904/
Els que encara no hagueu llegit El futur esperant o no tingueu signat el vostre exemplar tindreu una bona ocasió per fer-ho. I naturalment si els que ja l’heu llegit voleu recomanar-lo us agrairé la iniciativa. Aprofito també per recordar-vos altres llibreries on podeu trobar la novel·la (al final de l’entrada) i comunicar-vos que si ho preferiu també podeu adquirir-la en ebook a través de la plataforma Libelista  https://www.libelista.com/producto/listadobuscar?buscar=el+futur+esperant o la que utilitzeu habitualment.

            -Present: El present l’estic dedicant bàsicament a dues coses. Una és buscar editorial per la segona novel·la, que com tots recordareu es titula La musa d’ulls verds. De moment la cosa va força bé, però no us puc avançar gaire més. La segona és que estic traduint al castellà El futur esperant. Em sentia en deute amb tot aquell món que tant em va oferir i sobre el qual es va erigir aquella primera novel·la; en deute amb totes aquelles persones que vam conèixer i amb qui vam gaudir d’efímers presents que malgrat tot van forjar amistats que s’han mantingut durant tots aquests anys i, és clar, sempre que parlo amb ells m’acaben preguntant: “¿Y para cuándo en castellano?”. Doncs bé, a poc a poc, però ja vaig pel capítol La felicitat.

            -Futur: Tots aquells i aquelles que entreu al blog per Sant Jordi hi trobareu un regal molt especial: El meu conte de Sant Jordi d’enguany. Espero que us agradi.

Fins ben aviat!! Petons!!

Llibreries on trobar El futur esperant:
BARCELONA:
-LA IMPOSSIBLE. Llibreters: Carrer Provença, 232 (Eixample esquerra: entre Aribau i Balmes).
-Llibreria ONA: Carrer Gran de Gràcia, 217 (Gràcia: entre Fontana i Lesseps).
-Llibreria LA FONT DE MIMIR: Carrer Costa i Cuxart, 5 (Nou Barris: entre Virrei Amat i Passeig Maragall).
-Llibreria DOCUMENTA: Carrer Pau Claris, 144 (Eixample dreta: entre València i Aragó)
-ALTAÏR: Gran Via de les corts Catalanes, 616 (Barcelona)
-JOJOS Llibres: Via Júlia, 48 (Nou Barris)
-Llibreria ETCÈTERA: Carrer Llull, 203 (Poblenou)
-LA CAIXA D’EINES: Carrer Aragó, 367 (Eixample dreta: entre Roger de Flor i Passeig de Sant Joan)
-BOLIBLOC: Carrer Sant Quintí, 39 (El Camp de l’Arpa)
-Llibreria PUNT I A PART: Carrer Compte Borrell, 225 (Eixample esquerra: entre Provença i Mallorca)
ARGENTONA:
-Llibreria ARENAS: Carrer Gran, 18
-Llibreria CASABELLA: Carrer Puig i Cadafalch, 10
MATARÓ:
-DÒRIA LLIBRES: Carrer Pujol, 9
-Llibreria EL TRAMVIA: Plaça Granollers, 1
VILASSAR DE MAR:
-Llibreria ÍNDEX: Rambla Principal, 2
IGUALADA:
-LLEGIM...? Llibreria: Ptge. Capità Galí, 4
-Llibreria AQUALATA: Carrer Sant Josep, 14
GIRONA:
-Llibreria GELI: Carrer de l'Argenteria, 18 (Cort - Reial, 19)
TORROELLA DE MONTGRÍ:
-Llibreria EL CUCUT: Carrer Roser, 29




No hay comentarios:

Publicar un comentario