miércoles, 10 de diciembre de 2014

Notícia Important






L’entrada prevista per avui queda posposada fins el proper divendres.
Avui l’actualitat passa al davant. I la notícia és que...


Han arribat els llibres!!!!

                                  




I ara toca donar-los un cop d’ull no sigui que n’hagi sortit algun de defectuós.





Això vol dir que les dues presentacions que us havia avançat, queden confirmades. Prengueu nota tots aquells que vulgueu venir:

  • Dissabte 20 de Desembre a les 12h30' a la Biblioteca de Nou Barris (Plaça Major de Nou Barris, 2 - Metro: LLucmajor (L4-Groga) - Bus: 11, 12, 31, 32, 47, 50, 51, 73, 76 - www.bcn.cat/bibnoubarris)

Ara sí que us agrairia que tots aquells que tingueu clar que vindreu em feu saber, per una banda: si vindreu; i si és que sí, a quina de les dues vindreu (ara em sona a alguna cosa això...). D’aquesta manera, a nivell de temes pràctics podré tenir una orientació. Els que us decidiu a darrera hora, com és obvi, sereu igualment benvinguts.

Com que sé que molts esteu desitjant tenir el llibre, tindreu oportunitat de comprar-lo en ambdues presentacions. No sabeu el preu, oi?

Incentiu d’avui: 

Més de dos anys de feina + 534 pàgines de lectura amena + gaudir d’una història que, poso la mà al foc, no us deixarà indiferents + tenir la resta de les vostres vides un exemplar de la primera edició de El futur esperant = 17’90€



Divendres que ve i dimarts de la setmana vinent dues darreres entrades al blog!! Encara em queda anunciar-vos algun incentiu més.
Després de les presentacions el blog continuarà, ja us explicaré en què consistirà.


Petons! I fins aviat!

1 comentario: